För alla våra Italien-älskare gör vi ännu en resa till härliga Italien. Vi reser den 1-5 oktober, följ med! Vi gör om förra årets succéresa till den gudomliga kusten, costiera divina, Amalfikusten, som anses vara en av landets vackraste och som besökts av världens stora berömdheter – från Fredrika Bremer och Greta Garbo till Tomas Ledin. Resan som ingen mindre än Amelia Adamo har gjort programmet till.

På sagoön Capri blir vi guidade av Kristina Kappelin.Som ny intendent för Villa San Michele visar hon oss Axel Munthes världsberömda villa. Vi bor i Sorrento och besöker trendiga Positano, vi äter lunch på Eddie Olivas familjerestaurang i Scala och vi besöker Pompeji, antikens bäst bevarade arkeologiska utgrävningsområde.

Italien bjuder i vanlig ordning på god mat och naturligtvis ska vi prova den kända citronlikören Limoncello, vilken dricks som en digestivo efter en härlig måltid. Som vanligt på M-resorna njuter vi av livet och skämmer bort oss tillsammans! Och självklart har vi med oss en mycket kunnig guide, den här gången Anna Rudh. Plus en representant från M-magasin såklart! FAKTA ITALIEN Datum: 1-5 oktober 2019 Pris prenumeranter: 22 795kr Pris ej prenumeranter: 23 795 kr Priset avser del i dubbelrum.

Boka och läs mer: 

Eller ring Relasian Travel and Event på telefon 0720-44 15 53.