Följ med M-magasin på en fängslande resa till Sankt Petersburg & Moskva!

Vi åker till enastående och betagande Sankt Petersburg som ligger vid stranden av Neva och kallas för Rysslands Venedig. Den enda staden i världen som står med på Världsarvslistan. Vi besöker Eremitaget, palatset med alla sina konstskatter. Självklart ser vi också Katarina- palatset, som lämnades i ruiner efter nazisternas ockupation under andra världskriget men som renoverats till dagens storslagna palats.

Sankt Petersburg är vaggan för den berömda ryska baletten. Därför ska vi såklart gå och se en rysk balettföreställning, det blir garanterat en höjdpunkt för många! Resan går vidare med snabbtåg till huvudstaden Moskva, en bekväm  tågresa på cirka fyra timmar.  I Moskva gör vi en stor rundtur och besöker Kreml med Livrustkammaren med de berömda Fabergéäggen. Kreml är ju idag det moderna Rysslands maktcentrum där president Putin huserar. Vi besöker också berömda Röda Torget som kantas av den spektakulära Vasilijkatedralen, världens högsta ortodoxa katedral.

Middag och folkloreföreställning står också på schemat liksom tid för shopping på något av de stora varuhusen i Moskva.

Med oss under hela resan har vi vår mycket omtyckta och kunniga ciceron och reseledare Peter Wik.  Med på resan följer också Amelia Adamo.

Lär mer och boka HÄR.
Eller ring Relasian på telefon 0720-44 15 53.