Turkost hav, fruktdrinkar, badäventyr med stingrockor – det blev ett oförglömligt karibiskt äventyr för våra M-resenärer. Här är deras tio dagar långa upplevelse i bilder.

Miami – en storstad mitt bland öar, storstora båtar och underbara stränder.

En av de barnfria poolerna högst upp ombord på MSC Seaside. Solstolar finns till alla! Och fantastiska fruktdrinkar.

Kvällsdrink före middagen ombord på båten MSC Seaside. Två av middagarna var det lite finare klädseln. Fr v Pia Norrman, Ulla Plan, Marianne Bjurwill, Marianne Pettersson och Inger Anmar Bortz.

Dunn’s River Falls, Jamaica.

Reseguiden Karin Ekenberg och Anette Alaeus svalkar fötterna i Dunn’s River Falls.

Hela gänget M-resenärer simmar tillsammans med mini-rockor långt ute till havs på ett fantastiskt sandrev. Alla bottnar, havet är underbart turkost och fiskarna simmar runt omkring oss.

Mexico och Tulum – en rundvandring bland Maja-indianernas tidigare bosättningar högt uppe på en klippa med fantastisk utsikt över havet. Hit kom de första spanska inkvisitorerna seglande år 1518.

Marianne Bjurwill prövar på att rutschbane-surfa ombord på båten. Vill man inte använda bräda går det lika bra att åka på rumpan.

Inger Tobell med supergod fruktdrink, på våning 18 högst upp på båten, med solnedgången som fantastisk ljussättare.

Solnedgång och kvällsdrink med vinnarna av rutschbanetävlingen ombord på båten. Fr v Ulla Plan, Erik och Margaretha Norinder, Lennart Johansson, Inger Gardhorn och Gunnar Alaeus (båda vinnare) Inger Merimaa och Inga-Lill Berteling.

Kvällsdrink ombord, Annika Gardhorn Eivor Wahlin och Inger Merimaa.

Kvällsdans med delar av besättningen, här Inger Merimaa med stilig sjöman.

M-magasins reseguide Karin Ekenberg berättar historien om staden Nassau på Bahamas och att hit kom piraten Svartskägg (Blackbeard) i början av 1700-talet och gjorde staden till ett piratnäste. Vi lyssnar intensivt i värmen.

Det finns så mycket vackra gamla kolonialbyggnader på Nassau. I fantastiska färger, rosa, ljusblått, gult… Inget dystert där inte.

Glada vackra M-kvinnor på en strand i Nassau på Bahamas. Underbar sol och turkost 25-gradigt vatten. Fr v Catarina Ek, Agneta Ljungman, Britt Mari Sandén, Annette Alaeus och Ulla Plan.

M-gänget står och väntar på en airbåt som ska ta oss ut i Everglades Nationalpark som består av sumpmarker. Vi såg krokodiler!!! Och exotiska fåglar och fiskar naturligtvis – men krokodilerna var top of the best.

Fingrarna i styr! Krokodil på nära håll.