Åk till Italien med Paolo! 19–22 oktober 2014

Följ med M-magasin på en oförglömlig resa till Maddaloni i Italien. Resan gör vi med Paolo Roberto som tillsammans med Amelia Adamo visar oss sitt Italien. Paolo tar oss med till sina fastrar och i deras utekök lagar vi mat tillsammans. Dessutom hinner vi shoppa i Neapel och motionera med den före detta boxaren! 

16–19 oktober 2014 – FULLTECKNAD
19–22 oktober 2014 – PLATSER KVAR!

Dag 1: Flyg till Rom för vidare färd till Neapel. Vi gör ett stopp för  vinprovning där vi också får smaka på italienska delikatesser, bland annat en äkta buffelmozzarella. Efter incheckning på hotellet hälsas vi välkomna av Paolo Roberto innan vi äter en fyrarättersmiddag tillsammans.

Dag 2: Häng med på en enkel morgonträning med Paolo! Hur tränar egentligen en exvärldsmästare i boxning?
Vi beger oss till den vackra bergsbyn Cusana Mutri där vi tar en långpromenad med Amelia och Paolo och lär oss hur man tillverkar ostarna cacio cavallo, pecorino och ricotta. Självklart med provsmakning innan vi njuter av utomhuslunch. På kvällen gemensam middag i den vackra byn St Agatha de Goti.

Dag 3: Morgonträning för den som vill, med Paolo. Sedan besöker vi en olivlund, där vi skördar årets första oliver. Paolos faster Margeritha bjuder oss på trerätterslunch. Belåtna besöker vi Salvatore Diglios olivpress och får prova ”världens bästa olivolja” direkt ur pipen. Sedan gemensam matlagning som avnjuts med vin. 

Dag 4: Vi checkar ut tidigt för att hinna med shopping hela dagen i Neapel. På vägen gör vi ett stopp och ser hur buffelmozzarellan görs. Till lunch missar vi förstås inte Neapels stolthet – pizza. På eftermiddagen beger vi oss tillbaka till Rom för återresa till Sverige (hemkomst ca 22:30).