En skön vecka med M på Kreta

Glada, energirika och träningstaggade – nu är våra 90 läsare hemma igen efter sin kom i form-resa med M-magasin som denna gång gick till grekiska Kreta.
 Träningspassen avlöste varandra – allt från att möta morgonen, solen och värmen med qi gong på stranden, till stavgång, jogging och gympa i det gröna.
Att resa med M är må bra och att få nya vänner för livet!

Vi njöt vi av god mat och inspirerande föreläsningar. M:s inbjudna ”ta hand om-team” såg till att alla sinnen och muskler fick sitt. Även skrattmuskeln! 

M:s träningscoach Maria Edholm Chami (t v) lärde alla att träna och nå sina individuella träningsmål – på ett kul sätt! I mitten M:s Agneta Ljungman och t h Elisabeth Karlsson från Omniaresor.

Madelein Månsson, träningsinstruktör och DJ höll energigivande träningspass och qi gong vid havet. Hennes mappiedisco fick alla att dansa, hoppa, gunga, sjunga och skratta. En fantastisk kväll!

Skådespelaren Maria Lundqvist, gjorde ett bejublat framträdande och fick oss att vika oss dubbla av skratt – för att sedan vända till allvar.
Många fällde några tårar över hennes kloka tal om livets roller och obeveklighet. Här tillsammans med Madelein Månsson.

Pia Hugner och Madeleine Dalviken tillsammans med Susanne Salmén, som varit gruppträningsinstruktör i 30 år och som lockade oss att tänja gränserna och våga tänka nytt.

Föreberedelser inför stavgången.

Vår strand – Kreta Pilot Beach.

Författaren Theodor Kallifatides, berättade personligt och med inlevelse om sitt första möte med Sverige, kulturen, naturen, språket och människorna. Oförglömligt! Här med hustrun Gunilla.

Eva Bauman äter frukost.

M:s ekonomiexpert Birgitta Piper gav oss insikter och många konkreta råd och tips om hur vi ska planera vår ekonomi. Nyttigt och omtyckt. Nu vet vi mer om hur vi undviker ekonomifällorna! Här tillsammans med M:s Annelie Wadman.

Inga Groth Åsblom, Annika Owenmark, Gun Weréen och Kim Myrenberg laddar för stavgång – trots fotskada.

Träningspassen under skuggande tak, med utsikt över hav och strand.

Ulla Bergström i sina nya snygga träningskläder.

Hela sällskapet samlat, efter sista föreläsningen.