Följ med på vår kropp & själ-resa till Kreta, 3–10 maj 2014

Nu åker vi igen – men den här gången till härliga Kreta. Nytt ställe men samma träning! Häng med på M-magasins tredje resa för kropp & själ. 3–10 maj 2014. 

Möt våren i den vackra lilla fiskebyn Georgioupolis på Kreta. Vi lovar en vecka med många skratt, inspirerande möten, god mat och dryck, shopping, kultur och träning – för såväl kropp som hjärna och hjärta. Och förstås – sol och bad i Medelhavet.

lj med oss på vårens roligaste resa. Vi åker i maj och kommer hem med en känsla av nystart lagom till sommaren 2014. En vecka med ett fullspäckat program där du får prova på massor av rolig träning, börja yoga, dansa loss, komma i gång med löpning, lära dig mer om kost, träning och hälsa och träffa nya vänner.  

Ur programmet

M-magasins spännande gäster, från vänster till höger:

Översta raden:

Maria Edholm Chami, den personliga tränaren som valde bort Stadsteatern och specialiserade sig på friskvård och att coacha andra som vill träna. Maria lär dig hur du kan nå dina individuella träningsmål – på ett kul sätt!

Maria Lundqvist, skådespelaren som bjuder på igenkänning och inspiration när hon talar om kvinnolivet, det komplicerade, där man ska få ihop allt – åt alla – och helst överleva själv. 

Birgitta Piper, ekonomijournalist, krönikör, debattör och författare till boken Pengarna och livet – en bok om privatekonomi. Och pengarna hänger också ihop med hälsan för oro och dålig sömn kan bero på att du inte har bra koll på din ekonomi. Birgitta lär oss hur vi undviker kvinnofällorna.

Nedre raden:

Madelein Månsson, träningsinstruktör, dj och entreprenör. När Madelein var 62 år bestämde hon sig för att bli gympaledare och discjockey. Nu, fem år senare, håller hon fullbokade träningsklasser och köerna ringlar långa till hennes disco för mappies. 

Theodor Kallifatides, författare vars porträtt hänger i Statens porträttsamling på Gripsholms slott. Mer etablerad kan man knappast bli i Sverige. För oss berättar han om sitt möte med Sverige, kulturen, naturen, språket och människorna. Dessutom förhandsberättar han för oss om sin nya bok,Med sina läppars svalka, som kommer ut i höst.

Susanne Salmén, småföretagare från Sigtuna. Har varit gruppträningsinstruktör i 30 år och vet att motion ger dig en gladare kropp. Hon lockar oss att tänja gränserna och våga tänka nytt.

 

Allt det här kan du prova på

• Qi gong/meditation. Till ljudet av havets vågor startar du morgonen i harmoni med dig själv och naturen. Antistress-garanti!

• Walking. Vi promenerar bland olivlundar och avokadoträd, med eller utan stavar. Njutnings-garanti!

• Morgon-joggning. För dig som vill komma igång, eller som redan joggar. 

Vakna-till-garanti!

• Powerjympa. Madelein Månssons populära pass ger dig bättre rörlighet, kondition, styrka och balans. Svett-garanti!

• Styrka för livet. M:s personliga tränare Maria Edholm Chami lär dig övningarna som du har nytta av resten av livet. Muskel-garanti!

• Vattenjympa. Hoppa i poolen och trampa på. Skonsam träning-garanti!

• Dancing Queen. Kvällsdisco med Madelein Månsson. Grabba en väninna och dansa hela natten! Lycko-garanti!

• Inspirerande förläsningar. ger nya insikter. Kunskapsgaranti!

PS: Många reser ensamma på våra resor och det går alldeles utmärkt. Kom med och träffa nya vänner!

Bli uppvärmd, upplyst och upprymd! Välkommen på en härlig
kom i gång-upplevelse.