Lyckokryssa med oss 12-13 oktober 2014

Nu åker vi igen – häng med på vår succébåt och låt dig inspireras av våra handplockade föreläsare! Rabatt för prenumeranter!

M:s kryssningar till Åbo liknar inga andras. Vi har samlat ihop en D-vitamininjektion av proffsiga föreläsare. Ett gäng som piggar upp i höstmörkret och som alla talar om var sitt angeläget ämne. För åttonde gången tar Amelia Adamo på sig kaptensmössan och styr oss rätt bland kobbar och skär. Vi äter och dricker gott, umgås och underhålls, blir gladare och klokare tillsammans med våra handplockade föreläsare. Följ med oss du också!

Med ombord har vi (på bilden överst från vänster):
1. Elsie Johansson. En av våra mest älskade författare.
Arbetarklassens och kärlekens berättare.
Debuterade efter 50 och priser har regnat över henne. Nancy-trilogin gjorde henne populär och efterfrågad. Nu kommer en ny efterlängtad roman: Sagas bok. Möt Elsies varma kraft.

2. Thomas Bodström. Advokaten och f d justitieministern, deckarförfattaren och den passionerade fotbollsspelaren berättar om sin barndom med en frånvarande pappa (minister Lennart B) och en mycket närvarande mamma, en älskad person som senare drabbas av alzheimer. Boken Det man minns, är en självbiografi om uppväxten. 

3. Catharina Ingelman-Sundberg, marinarkeolog och prisbelönt författare till många historiska romaner. Hon gjorde storsuccé med Kaffe med rån och nu kommer uppföljaren Låna är silver, råna är guld. Lyssna till en rolig person som vet hur dramatiskt ett pensionärsliv kan bli!

4. Ulla-Maria Andersson. Hennes sociala arv var tungt.
År som knarkare och i fängelse, med dottern i fosterhem, har märkt henne. I dag är hon tacksam över att vara en bra mormor. Hennes debut Du skulle sagt som det var är en smärtsam historia om en flickas uppväxt. Lyssna till en kvinna som lyckades vända generationers elände och ge sin familj en bättre framtid.

5. Henrik Fexeus. Han gör sådant som inte är möjligt.
En psykologisk manipulatör, mental illusionist. Har skrivit en mängd böcker, är en av våra främsta före-läsare och slog igenom brett med tv-programmet Hjärnstorm. Bli helt förtrollad och kanske borttrollad! Aktuell med tv-serien Kärlekskoden.

6. Birgitta Piper. Vår prisbelönta, skickliga, ekonomikunniga medarbetare som öppnat ögonen på M:s läsare för hur viktigt det är att ha ordning på pengarna. Lär dig mer av kvinnan som vet allt om vårt ”gråa guld” och även hur en ”fattigpensionär” ska få råd till livets härligheter. 

7. Micael Bindefeld. Min trädgård är en fest, en helt ljuvlig och användbar bok om odlandets lycka. Festarrangören visar sig inte bara älska sin trädgård utan är också mycket kunnig i allt från rabarbermarmelad till hur man bäst övervintrar pelargoner. Möt Micael med de gröna varsamma händerna och bli rikligt inspirerad.  

FAKTA OM RESAN 

Hur? Vi åker med Silja Galaxy till Åbo. Bussanslutning finns från ett flertal orter i landet.
När? Avgång söndagen den 12 oktober kl. 19.30 och hemkomst måndagen den 13 oktober kl. 18.15.
Var? Värtahamnen i Stockholm.

Pris: 1 690 kr/person. Du får 200 kr rabatt på din biljett om du är hel- eller halvårsprenumerant på M-magasin.

I priset ingår:
Samtliga föredrag enligt program, se m-magasin.se
Hyttplats och båtresa i vald hyttkategori.
Buffémiddag inklusive öl, vin och kaffe.
En bufféfrukost.
Kaffe och kaka i pauserna.

För mer information och bokning:
• Ring Tallink Silja kundservice 08-666 33 33. Ange bokningskod: ”M-magasin”.
• Är du hel- eller halvårsprenumerant på M-magasin? Uppge ditt tiosiffriga prenumerationsnummer som finns på din M-magasin-faktura eller tryckt på baksidan av din tidning.