Nu kan du boka höstens Lyckokryssning!

Häng med succébåten och låt dig inspireras av våra handplockade och inspirerande föreläsare. Vi åker den 11-12 oktober – och redan nu kan du ladda ner programmet.

Här nedan kan du ladda ner kryssningsprogrammet.

Observera att alla resenärer vid incheckningen delas in i två grupper, en gul och en rosa. Detta kan inte göras i förväg – utan sker endast vid inchekningen. Programpunkterna för båda grupper är desamma.

Resans konferencierer är Amelia Adamo och Agneta Ljungman.

Har du frågor, mejla till resa@bt.bonnier.se

Hämta programmet genom att klicka på bilderna här under. 

Ilon Wikland & Mark Levengood
Ett underbart par som inte bara har boken Peter och Vargen gemensamt utan också Finland och en lång vänskap. Ilon har inte bara illustrerat en mängd Astrid Lindgren-berättelser, utan också Marks böcker, bland annat Hjärtat får inga rynkor. Ilon kom till Sverige som flykting och har en dramatisk historia att berätta. Den talar hon och Mark om.

Ilon Wikland & Mark Levengood

Ett underbart par som inte bara har boken Peter och Vargen gemensamt utan också Finland och en lång vänskap. Ilon har inte bara illustrerat en mängd Astrid Lindgren-berättelser, utan också Marks böcker, bland annat Hjärtat får inga rynkor. Ilon kom till Sverige som flykting och har en dramatisk historia att berätta. Den talar hon och Mark om.

Birgitta Rasmusson
Hon blev Årets Kulturmappie, kvinnan bakom klassikern Sju sorters kakor, som också gjort svenskt bak till kultur. Birgitta är domare i tv-programmet Hela Sverige bakar och nu aktuell med Birgittas bästa – favoritrecepten till det svenska fikat. Lyssna till en kunnig och inspirerande bakdrottning. Få dessutom baktips och smarriga recept.

 

Majgull Axelsson
En av Sveriges mest
framgångsrika författare. Jag heter inte Miriam är titeln på hennes senaste bok som handlar om en kvinna som överlever Auschwitz och hamnar i Småland. Ämnet är hyper-aktuellt, 70 år efter öppnandet av förintelselägret och diskussionerna om romerna. Majgull står på de små och utsattas sida. Lyssna till en kvinna med hjärta. 

Fredrik Backman
Sveriges just nu mest lästa författare vars bok En man som heter Ove också blir film. Senaste boken heter Britt-Marie var här. Fredrik har specialiserat sig på gnälliga gubbar och tanter, och omfattar dem med stor kärlek och humor. För inom oss alla bor just en Ove och en Britt-Marie. Lyssna till en man med sinne för svenska egenheter och som dessutom ömmar för landsbygden. 

Lasse Berg
En underbar folkbildare, som vet allt om varför den mänskliga rasen gör som den gör. Hedersdoktor, lysande berättare och författare till tre prisade böcker om Kalahari. Lasse älskar Afrika, vårt ursprung, nu kommer hans bok Vårt inre Afrika. Upptäcktsresor. Låt honom föra dig djupt ner i den mänskliga historien. Du kommer att hisna! 

Louise Hoffsten
När sångerskan och låtskrivaren Louise Hoffsten fick sin diagnos MS trodde hon livet var kört. I en ömsint bok som inte döljer sjukdomens helvete visar hon sitt register. För mitt i smärtan finns hela tiden glädjeämnen, barnet, maken och musiken. En näve grus handlar om att leva med kronisk sjukdom, hennes livs eviga blues. Louise kommer också att framträda på kvällen. 

 


 

SÅ HÄR RESER VI:

Hur? Vi åker med Silja Galaxy till Åbo. Bussanslutning finns
från ett flertal orter i landet.
När? Avgång söndagen den 11 oktober kl 19.30 och hemkomst måndagen den 12 oktober kl 18.15.
Var? Värtahamnen i Stockholm.
Pris: 1 790 kr/person. Du får 200 kr rabatt på din biljett om du är hel- eller halvårsprenumerant på M-magasin. 

I PRISET INGÅR: 

• Samtliga föredrag och underhållning enligt program.
Program publiceras här cirka en månad före avresa.
• Hyttplats och båtresa (avser del i B2-hytt).
• Buffémiddag inklusive öl, vin och kaffe.
• Bufféfrukost.
• Förmiddags- och eftermiddagskaffe med kaka.

FÖR MER INFORMATION OCH BOKNING:

• Boka genom denna länk.
• Ring Tallink Silja kundservice 08-666 33 33.
Ange bokningskod: ”M-magasin”.
• Är du hel- eller halvårsprenumerant på M-magasin? Uppge ditt tiosiffriga prenumerationsnummersom finns på din M-magasin-faktura eller tryckt på baksidan av din tidning.
• Bokning av bussanslutning sker i samband med bokning.
• Goodiebag.