Ny hälsoresa till Turkiet den 27 april 2013

Nu åker vi igen – häng med på M-magasins resa för kropp & själ till Turkiet 27 april – 4 maj 2013! 

Möt våren i vackra Side i södra Turkiet. Vi utlovar en vecka med nya insikter, många skratt, inspirerande möten, god mat och dryck, shopping, kultur, träning för såväl kropp som hjärna och hjärta, och förstås – sol och bad i Medelhavet.

Ur programmet:

M-magasins spännande gäster som hänger med:

Maria Edholm Chami, personliga tränaren som lär dig hur du kan nå dina individuella träningsmål – på ett kul sätt!

Patricia Tudor-Sandahl, den kloka författaren och psykologen som har skrivit ”mappie-bibeln” Den tredje åldern. Patricia leder oss på vår inre resa, får oss att inse och uppskatta det vi har. ”Livet är fullt av överraskningar, om man låter sig överrumplas av dess härlighet”.  

Med sig har Patricia sin man, Christer Sandahl, professor vid Karolinska institutet. Aktuell med sin bok Chef med känsla och förnuft berättar han om vad som gör om man trivs på sitt arbete eller inte.

Birgitta Piper, ekonomijournalist, krönikör, debattör och författare till boken Pengarna och livet – en bok om privatekonomi. Birgitta lär oss hur vi undviker ekonomifällorna.

Madelein Månsson, träningsinstruktör, dj och entreprenör, bestämde sig som 62-åring för att bli jympaledare och discjockey. Nu, fem år senare, håller hon fullbokade träningsklasser och köerna ringlar till hennes disco för mappies. 

Amelia Adamo, om beslutet att efter 50 börja investera omsorg i kropp och själ. ”Jag vill förverkliga alla mina drömmar, som att vandra med barnbarnen och lära mig dansa tango med maken – det kräver en kvinna i god form. Kan jag, kan du!”

Sjung dig glad med Gabriel Forss! Körledaren och programledaren, som med sin sång och musik tar dig till nya höjder. Känd från Körslaget på TV4 och ledare av sin populära ”Alla kan sjunga”-kör!

 

Du erbjuds en rad olika motionsformer:

Qigong/meditation: Till ljudet av havets vågor startar du morgonen i harmoni med dig själv och naturen. Antistress-garanti!
Walking: Vi promenerar på stranden längs Medelhavet, med eller utan stavar. Njutnings-garanti!
Morgon-joggning: För dig som vill komma igång, eller redan joggar. Vakna-till-garanti!
Jympa: Madelein Månssons populära pass ger dig bättre rörlighet, kondition, styrka och balans. Svett-garanti!
Styrka för livet: M:s tränare Maria Edholm Chami lär dig övningarna som du har nytta av resten av livet. Muskel-garanti!
Vattenjympa: Hoppa i poolen och trampa på. Svalkande och svettigt!
Magdans: Sväng loss till underbar musik och låt höfterna rulla. Skratt-garanti!
Sjung ut! Allsång med Gabriel Forss. Må bra-garanti!
Dancing Queen: Kvällsdisco med Madelein Månsson. Grabba en drink, en väninna och ta över dansgolvet. Hits-garanti!