Ny kryssning!

Följ med på vår succébåt med handplockade föreläsare den 23-24 oktober 2011.

M:s kryssningar till Åbo liknar inga andras. Det händer saker – inte bara på dagen. Kvällen innan har Amelia Adamo speed-dating med föreläsarna och sedan underhåller Arja Saijonmaa  och får oss alla att dansa Zorba. Och vilka goodie-bags! Boksignering och taxfree – förstås!

Våra föreläsare

När horisonten flyttar sig – att bli gammal i en ny tid. Bodil Jönsson , författare och fysiker har skrivit en klokbok – för alla oss som inte känner igen sig i beskrivningen av äldre. Vi som har en tredjedel kvar, vi är en resurs, inte en belastning!

 

 

 

Vad är det som gör att vi fascineras av Bjönr Ranelid ? Kom och upplev hans enastående förmåga att trollbinda. Björn Ranelid berättar om vad som är riktigt viktigt.

 

 

 

 

  Viveca Lärn, kvinnan bakom tv-serien Saltön. Älskad, prisbelönt författare med massor av boksuccéer. Med henne blir du varm, glad och häpen över vad livet törs göra med människorna. Bered dig på skratt!

 

 

 

Stil, det vet Ebba von Sydow allt om! Oavsett om det är kungligheter eller ”vanliga Svenssons” så vet hon hur vi gör det bästa av oss själva. Ett proffs berättar om hur vi blir kungligt tjusiga – just det hennes senaste bok handlar om.

 

 

 

 Mikael Andersson föddes utan armar och ben. Lämna bort honom, sa sjukhuset. Idag är han en prisad föreläsare och fyrabarnspappa.
Låt honom påverka dig med tankens starka kraft. Vad är det som begränsar en människa?

 

 

 

 

M-magasins relationsexpert Tomas Böhm vet allt om kärlek, särskilt M-kvinnornas. Nu har han samlat kvinnors hjärta och smärta i en bok. Kära Dr Böhm hur ska vi leva resten av livet så det blir riktigt bra?

 

 

Så här anmäler du dig

HUR Vi åker med Silja Galaxy till Åbo. Bussanslutning finns från ett flertal orter i landet.
NÄR Avgång söndagen den 23 oktober klockan 19.30 och hemkomst måndagen den 24 oktober klockan 18.15.
VAR Värtahamnen i Stockholm.
Prisexempel: 1 590 kr/person för del i dubbelhytt kategori B. För övriga hytt- och prisalternativ, se omniaresor.se

I priset ingår:
•  Samtliga föredrag enligt program.
•  Hyttplats och båtresa i vald hyttkategori.
•  Ett smörgåsbord inklusive öl, vin och kaffe.
•  En bufféfrukost.
•  Kaffe och kaka i pauserna.
•  Boka på telefon: 021-12 90 90  eller e-post: info@omniaresor.se

Boka på omniaresor.se.