Oktober 2018: Lyckokryssa med oss!

Häng med på vår succékryss och inspireras av våra föreläsare. Skratta, gråt och bli lycklig!

 

Hämta programmet för resan:

 

2018 lyckokryss rosa

Hämta rosa programmet och skriv ut:
2018_lyckokryss_rosa

 

2018 lyckokryss gul

Hämta gula programmet och skriv ut:
2018_lyckokryss_gul

M:s kryssningar till Åbo har blivit en megasuccé. I år upprepar vi resan, med nya spännande gäster. M:s chefredaktör Åsa Lundegård och M:s grundare Amelia Adamo tar på sig kaptensmössorna och hälsar välkommen till ett oförglömligt dygn. Vi äter, dricker, umgås och underhålls.

Våra gäster ombord

Ny, älskad mappie-stjärna Marianne Mörck, operasångerska, skådespelare och Bigge i tv-serien Bonusfamiljen tycker att det är en gåva att få vara ensam. Ligger sked med katten och kommer att berätta att ett liv utan svärta inte heller ger någon glädje. Möt mänskliga och roliga Marianne. Mycket skratt utlovas.
Läs Amelia Adamos intervju med Marianne här.

Med ombord: Malin Persson Giolito, Rickard Söderberg, Golnaz Hashemzadeh Bonde, Roine Magnusson och Lena Andersson.

Malin Persson Giolito slog igenom stort och globalt med rättegångsthrillern Störst av allt, vald till Årets bästa kriminalroman 2016, och snart Netflix första svenska originalserie. Hon har arbetat som advokat och på EU-kommissionen i Bryssel. Tidigare romaner: Dubbla slag (2008), Bara ett barn (2010) och Bortom varje rimligt tvivel (2012). Född 1969, uppvuxen i Djursholm,  bor med sin familj i Bryssel.

Rickard Söderberg har många titelroller på repertoaren, bland annat i Monteverdis L’Orfeo. Är idag lika uppmärksammad för sin sång som för sitt engagemang i samhällsdebatten. Har medverkat i bland annat Let’s Dance och Melodifestivalen. 2016 utsågs han till årets HBT-person av tidningen QX och ledde Gatans kör på SVT. 2018 tar han sin föreställning Gay-tenor på turné genom Sverige, släpper en skiva och en ny bok med sina samlade texter.

Golnaz Hashemzadeh Bonde skriver om hur det är att vara en iransk invandrare och göra en klassresa neråt och om hur prestationer blir ett verktyg för att godkännas. I senaste romanen, Det var vi, berättar hon sin mammas historia.

Roine Magnusson är fotografen som aldrig slutar att vara nyfiken. Han har sina rötter i traditionellt naturfoto men har hela tiden sökt sig vidare i formspråk, perspektiv och ljussättning. Som naturens egen studiofotograf har han tagit bilderna till den Augustprisnominerade Nära fåglar, och har även porträtterat kor och träd som de personligheter de är i böckerna Kor, en kärlekshistoria och Till träden.

Augustprisade Lena Andersson är tillbaka med en ny strålande roman: Sveas son – en berättelse om folkhemmet där hon berättar om samhällets utveckling genom en familj. Lena Andersson vann läsarnas hjärtan med sina romaner om den olyckligt förälskade poeten Ester i Egenmäktigt förfarande och Utan personligt ansvar som redan ses som klassiker. Hon är också känd för sina analytiska krönikor i DN.

Ett dygn fyllt av umgänge, glädje och inspiration.

För mer information och bokning:

Boka här eller ring Tallink Silja kundservice, på telefon 08-666 33 33.

Ange bokningskod: M-magasin.

 

• Är du hel- eller halvårsprenumerant på

M-magasin? Uppge ditt tiosiffriga

prenumerationsnummer som finns på din
M-magasin-faktura eller tryckt på baksidan av din tidning.

Resan i korthet

Hur? Vi åker med Silja Galaxy till Åbo. Bussanslutning finns från ett flertal orter i landet.

När? Avgång söndagen den 7 oktober 19.30 och hemkomst måndagen den 8 oktober 18.15.

Var? Värtahamnen i Stockholm.

Pris för prenumeranter: 1 790 kr/person.

Ordinarie pris: 1 990 kr/person.

Priserna gäller del i B-hytt. Tillägg för övriga hyttkategorier.

I priset ingår:

• Samtliga föredrag enligt program, se www.m-magasin.se Programmet publiceras på www.m-magasin.se en månad före avresa.
• Hyttplats och båtresa (avser del i B2-hytt).
• Buffémiddag inklusive öl, vin och kaffe.
• En bufféfrukost.
• Förmiddags- och eftermiddagskaffe
med något gott till.
• Goodiebag.