Spring eller lunka Tjejmilen i New York och få ett exklusivt möte med Jan Eliasson på FN

Res med M till New York och träna och roa dig i staden som aldrig sover, den 11–17 juni 2014.

EXKLUSIVT! Vi träffar Jan Eliasson, Förenta Nationernas:s vice generalsekreterare, som berättar om livet i New York och FN bara för oss! 

Vi morgonjoggar i Central Park, åker på sightseeing, shoppar som i Sex and the city och upplever denna drömmarnas stad tillsammans – självklart med Tjejmilen i fokus! Med oss har vi Maria Edholm Chami, den personliga tränaren som valde bort teatern och specialiserade sig på friskvård och att coacha andra som vill träna – på ett kul sätt!

DAG 1. Flyg nonstop från från Stockholm eller Köpenhamn. Efter lunch är vi framme, checkar in och lär känna kvarteren runt hotellet. Gemensam välkomstmiddag äter vi tillsammans med M-magasins frilansmedarbetare i New York, Eva Nyqvist. Hon berättar om sitt liv som reporter på plats och om alla spännande personer hon intervjuat för M-magasins räkning.

kvarteren runt hotellet. Gemensam välkomstmiddag äter vi tillsammans med M-magasins frilans (LIS, 
SÄGER MAN SÅ? FÖRSTÅR FOLK DET?) Eva Nyqvist. Hon berättar om sitt liv som reporter på plats och 
om alla spännande personer hon intervjuat för M-magasins räkning.

DAG 2. Frukost på hotellet. Uteträning i Central Park, sedan strosar vi tillbaka till hotellet. Sightseeingtur efter lunch då vi ser stora delar av New York, tillbaka ca 17.30. Före middagen får vi ett glas vin när vi träffar Jan Eliasson som exklusivt bara för oss pratar om sitt liv i New York och vad som händer inom FN. Spännande! Sedan middag på egen hand och tid att uppleva New York by night. Självklart är vi från M-magasin med som sällskap. 

DAG 3. Frukost på hotellet. Tillsammans går vi Central Park för ett skönt pass utegympa och förberedelse inför resans höjdpunkt, lördagens lopp. Sedan fortsätter vi vår ”träning” genom att upptäcka New York på egen hand. Varför inte promenera över och se Brooklyn Bridge? Eller dricka Afternoon Tea på The Metropolitan? Njuta av konst på MoMA eller Guggenheim? Den som vill går med M-magasin och besöker Efva Attlings butik. Enda butiken som säljer hennes vackra smycke ”Stockholm-New York”. Eller gå en av M:s föreslagna promenader med vårspecialkompinerade och illustrerade karta. Välj mellan olika teman: Sex and The City, Brooklyn Heights eller någon av de andra specialturerna som Eva Nyqvist sammanställt bara för oss! Middag på egen hand. 

DAG 4. Frukost på hotellet. Den stora löpardagen! Laddade inför dagens uppgift beger vi oss till Central Park för att springa eller lunka Tjejmilen och njuter av den festliga stämningen längs banan! Nervarvning och återhämtning på egen hand, innan vi ses igen till kvällens gemensamma Tjejmilen-middag då vi pratar om vad som hände under loppet, ömma fötter och alla härliga endorfinkickar! 

DAG 5. Frukost på hotellet. Musklerna återhämtar sig med en kort morgonjogg för den som vill. Sedan är dagen fri att göra allt vi inte hunnit. Se Frihetsgudinnan? Upptäcka Greenwich Village? Vill man ha sällskap går man med Maria och upptäcker The Big Apple! Eller om du inte hunnit tidigare – gör en av M:s föreslagna promenader med vår specialkompinerade och illustrerade karta. Välj mellan olika teman: Sex and The City, Brooklyn Heights eller någon av de andra specialturerna som Eva Nyqvist sammanställt bara för oss!

DAG 6. Frukost på hotellet. Den som vill tar en kort löprunda i skön fart eller bara flanera runt. Efter utcheckning åker vi alla till Jersey Gardens Outlet där vi hinner fynda det sista innan det är dags att bege sig till flygplatsen för hemresa. Middag ombord och flyg tillbaka till Skandinavien. Kort löprunda i skönt tempo. Efter utcheckning åker vi till Jersey Gardens Outlet och fyndar det sista innan det är dags för hemresa.
 

DAG 7. Ankomst till Skandinavien på morgonen.