Spring eller lunka Tjejmilen i New York! 11-17 juni 2014

Res, träna och roa dig i staden som aldrig sover.

Vi morgonjoggar i Central Park, åker på sightseeing, shoppar som i Sex and the city och upplever denna drömmarnas stad tillsammans – självklart med Tjejmilen i fokus!
Vi bor nära parken. Med oss har vi Maria Edholm Chami, den personliga tränaren som valde bort teater och specialiserade sig på friskvård och att coacha andra som vill träna – på ett kul sätt!

DAG 1 – ONSDAG 11 JUNI
Flyg med SAS nonstop från Stockholm eller Köpenhamn till New York. Efter lunch är vi framme, checkar in och tar en promenad till Central Park och lär känna kvarteren runt hotellet. Kanske hinner vi med ett besök på The Museum of Modern Art. På kvällen gemensam välkomstmiddag då vi får programmet för veckan.

DAG 2 – TORSDAG 12 JUNI Efter frukost går vi till Central Park för skön uteträning. Vi strosar sedan tillbaka till hotellet och får några timmar på egen hand innan vi åker på sightseeingtur och ser mer av New York. Tillbaka cirka 17.30. Middag på egen hand och tid att uppleva New York by night. 

DAG 3 – FREDAG 13 JUNI
Vi börjar på samma sätt som på dag 2. Sedan fortsätter vi vår ”träning” genom att upptäcka New York på egen hand. Varför inte promenera över klassiska Brooklyn Bridge? Dricka afternoon tea på Metropolitanmuseet? Njuta av konst på Guggenheim? Middag på egen hand.

DAG 4LÖRDAG 14 JUNI
Den stora löpardagen! Laddade inför dagens uppgift beger vi oss tillsammans till Central Park för att springa eller lunka eller kanske vara hejarklack på Tjejmilen. Vi njuter av folkvimlet och den festliga stämningen! Nöjda får vi sedan några timmar på egen hand innan vi möts igen för vår alldeles egna välförtjänta Tjejmilen-middag. Då hinner vi umgås och prata om dagens lopp. 

DAG 5 – SÖNDAG 15 JUNI
Musklerna får återhämta sig med en lugn och kort morgonjogg för den som vill och orkar. Sedan är hela dagen fri att göra allt vi inte hunnit. Se Frihetsgudinnan från Battery Park? Promenera i Chinatown? Kanske promenera längs populära och mysiga The High Line, den nya parken som löper på en upphöjd järnväg? Upptäcka Greenwich Village? Vill man ha sällskap går man med Maria och upptäcker The Big Apple!

DAG 6 – MÅNDAG 16 JUNI
Den som vill tar en kort löprunda i skönt tempo eller bara flanerar runt. Efter utcheckning åker vi alla till Jersey Gardens Outlet där vi hinner fynda det sista innan det är dags att åka till flygplatsen för hemresa. Middag ombord på flyget tillbaka till Skandinavien.

DAG 7 – TISDAG 17 JUNI

Ankomst till Skandinavien på morgonen.